***       Водещите вечерни новини       на 15 ноември 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 15 ноември 
Коментари Харесай

Водещите новини! Денков за вота: Опозицията използва само пропаганда и лъжи. Министър Илиев: Абсурдно е от страх, че ти искат оставката – да затваряш стадион


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 15 ноември   

 

„ Моето персонално мнение е, че е неуместно да се затваря стадион. Абсурдно е, това че някой го е боязън, че може да му желаят оставката, това не може да се взема решение със затваряне на  стадион. Така ти отнемаш съществени права на хората, които поддържат обичаните си играчи от обичания им тим “, акцентира Илиев.

„ Непрекъснато водим диалози с Министерство на вътрешните работи. Министерство на вътрешните работи в никакъв случай не е отказвало да охранява мача и в нито един миг не е казвало, че няма да се оправи. Има някаква преписка сред БФС и Министерство на вътрешните работи, в която футболния съюз пита дали имат информация за готвене на някакви провокации, на което Министерство на вътрешните работи споделя, че има и по-късно се пристъпва към това да се реалокира мача в различен град. Оттам се заплете цялата история. Защо БФС взима това решение, аз не мога да кажа. Защо БФС затваря стадиона? “

***

„ Истината няма никакво значение в дебатите по вота. Единствено пропагандата, лъжата и обидите са това, което можете да употребявате “. 

Това сподели от парламентарната естрада министър председателят акад. Николай Денков в края на разискванията по импортирания от опозиционните партии избор на съмнение към кабинета. 

От претенции избор на съмнение през днешния ден разбрахме четири неща:

***

„ Една огромна част от изявленията бяха направени, с цел да се качват след това в обществените мрежи. Истината обаче е напълно друга. Всички виждат, че се вършат доста старания за модернизиране на армията. Искането за оставка е празно “.

***

***

Той не може да бъде вписан като юрист две години съгласно Закона за адвокатурата поради нарушаване на етичните правила, предава бТВ.

***

Година след първата копка в София бе открит към този момент построеният „ Паметник на юристите - спасители на българските евреи “.

***

Известният немски публицист и публицист Хуберт Зайпел е получил стотици хиляди евро от Русия - като " спонсорски пари ". Той не е разкрил това събитие пред работодателите и издателите си.

Партньорът на Зайпел по контракта публично е била фирма-пощенска кутия, наречена De Vere Worldwide Corporation. Тя е основана на Британските Вирджински острови. Фирмата е част от корпоративната мрежа на съветския олигарх и дълготраен главен акционер в немския туристически тръст TUI Алексей Мордашов.

***

" По време на специфична интервенция, извършена в северната Харковска област, бяха унищожени един бронетранспортьор, две бронирани коли и шест леки автомобила на врага ", прибавиха от институцията.

" Вследствие на дейностите на нашите чиновници бяха разрушени и три укрития на въоръжените сили на съперника ", показаха още от Граничната полиция.

***

" Днес знамето на Украйна се вее над планина в Крим, а скоро ще го забележим над всички административни здания на полуострова, тъй като Крим е Украйна ", прецизираха от придвижването.

***

Френски съд е издал през вчерашния ден интернационална заповед за арест на сирийския президент Башар Асад, упрекнат в съучастничество в закононарушения против човечеството поради хипотетичните химически офанзиви в Сирия през лятото на 2013 година, оповестиха през днешния ден ищците, представени от Франс прес.

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР